KOSGEB'den Kobilere Eğitim Desteği

Wednesday, 10.09.2014

Kuruluşundan bu yana KOBİ’lerin büyümesi için birçok destek ve hizmete imza atan KOSGEB, yepyeni bir hizmeti daha “KOBİ KAMPÜS” aracılığıyla tek noktadan KOBİ’lere sunmaktadır. Ulusal ve uluslararası pazarlarda yaşanan yoğun rekabet, KOBİ’leri; daha verimli, daha yenilikçi, değişim ve gelişime hızlı adapte olabilecek şekilde hareket etmeye zorlamaktadır. KOBİ’lerin bu noktada ihtiyaç duydukları konularda, doğru bilgiye hızlı erişimleri ve bu bilgileri yönetecek kurumsal yeterliliğe sahip olmaları amacıyla, KOBİ KAMPÜS hizmete açılmıştır. KOBİ KAMPÜS, zaman ve mekân gibi fiziksel sınırları ortadan kaldırarak KOBİ’lerin ihtiyaç ve sorunlarının çözümüne yönelik ücretsiz eğitimler ile yepyeni bir dünyanın kapısını aralamaktadır. Yenilikçi online kampüs aracılığıyla, KOBİ yönetici ve çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimine yardımcı olacak keyifli ve verimli bir deneyim yaşama fırsatı sunulmaktadır. KOSGEB’e kayıtlı ve KOSGEB Yıllık Beyannamesi güncel olan KOBİ’ler,   http://kobikampus.kosgeb.gov.tr   adresinden sisteme giriş yaparak KOBİ KAMPÜS ortamına geçiş yapabilir ve birçok değerli eğitim materyali içeren eğitimlerden hemen faydalanmaya başlayabilirler.

GÜNCEL EĞİTİM KONULARI

• YARATICI DÜŞÜNME VE İNOVASYON TEKNİKLERİ
  • KAZANAN TAKIM SATIŞ GÜCÜ YÖNETİMİ
  • STRATEJİK PAZARLAMA
  • TEMEL SATIŞ BECERİLERİ
  • MÜŞTERİ ODAKLI İLİŞKİ YÖNETİMİ
  • ŞİKÂYET YÖNETİMİ ( 1 EKİM’DEN İTİBAREN )
  • PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ ( 1 EKİM’DEN İTİBAREN )
  • ZAMAN YÖNETİMİ ( 1 EKİM’DEN İTİBAREN )
  • PROJE YÖNETİMİ ( 1 EKİM’DEN İTİBAREN )
  • VERİMLİLİK ODAKLI SÜREÇ YÖNETİMİ ( 1 EKİM’DEN İTİBAREN )

Ayrıntılı Bilgi ve KOSGEB Başvuru işlemleri için odamız bünyesinde faaliyet gösteren KOSGEB Temsilciliğimize başvurabilirsiniz.

İrtibat: İlker Gökay - Marmaris Ticaret Odası KOSGEB Temsilciliği

Tel: 0 252 417 4373 (Dâhili: 127)  E-posta: ilkergokay@mto.org.tr