İspanya heyeti Osmaniye Balevini ziyaret etti

Wednesday, 17.09.2014

Valiliklerde AB İşleri için Kapasite Oluşturulması Projesi (VABpro) kapsamında Muğla Valiliğinin davetlisi olarak gelen İspanya Çalışma Heyeti Osmaniye Balevini ziyaret etti.

İspnya’nın Castilla La Mancha bölesinden gelen heyette Delgado de Torres AB İlişkileri Genel Müdürü María Teresa Giménez, IPEX Çalışma ve Ekonomi Bakanlığı Dış Tanıtma Enstitü Müdürü Ángel Prieto Sotos, Castilla La Mancha Brüksel Temsilcisi Javier Fernández Panadero yer alıyor.

Farkındalık,  markalaşma, tanınırlılığının artması adına hayata geçirdiğimiz Osmaniye Balevi projemiz İspanya Heyeti tarafından beğeni ve hayranlıkla incelendi, Castilla La Mancha bölgesinde böyle bir projeyi hayata geçirmek için projenin teknik ve detay bilgilerini talep ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet BAYSAL’ın defalarca dile getirdiği; dünyada tek ve emsali olmayan Balevi projesinin, Dünya arıcılar birliği Başkanın ardından, İspanya heyeti tarafından da dile getirilerek tescillendi.   

Basınında yakından takip ettiği, İspanya heyetinin Balevi ziyaretinde, Muğla Valiliğinden üç uzmanın yanı sıra. İlçe Tarım Müdürü ​Nazif ÇİFTÇİ ve Odamız Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet ERGÜCÜ de eşlik ederek bölgemiz ve  Osmaniye Balevi projesi hakkında bilgi verdi.