Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı (14 – 17 Mayıs 2015)

Monday, 30.03.2015

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 20.03.2015 tarihli ve 0411/5450 sayılı yazıda

İlgide  kayıtlı  yazıda,  İstanbul  Ticaret  Odası  tarafından  1999  yılından  itibaren  hedef  bölgelerin  ekonomi  merkezlerinde  Türk  Ürünleri  Fuarları  gerçekleştirildiği, söz  konusu  fuarlar  zincirinde  Bosna  Hersek’in  ayrı  bir  öneme  sahip  olduğu, 2003, 2005, 2007, 2009, 2012  yıllarında  İstanbul  Ticaret  Odasınca  Bosna  Hersek’te  5  defa  Türk  Ürünleri  Fuarı  düzenlendiği  belirtilmektedir.

Bu  kapsamda, Bosna  Hersek  6.  Türk  Ürünleri  Fuarı’nın  14-17  Mayıs  2015  tarihlerinde, Saraybosna  İş  Forumu  ile  eş  zamanlı  olarak  Saraybosna’da  gerçekleştirileceği, Saraybosna  İş  Forumu’nun  uluslararası  katılımcıları  ile  Bosna  Hersek  6. Türk  Ürünleri  Fuarı  iştirakçileri  arasında  ikili  görüşme  organizasyonlarının  da  düzenleneceği  belirtilmektedir.

Yazıda, 12 m2, lik stand  ile  katılım  bedelinin  3312  Euro  olduğu, katılım  bedeline  stand  inşaatı, nakliye, gümrük, sigorta, aydınlatma,  yurtdışı  tanıtım  hizmetleri  ve  profesyonel  ikili  görüşmelerin  düzenlenmesinin  de  dahil  olduğu  ifade  edilmektedir. Aynı  zamanda  fuarın  T.C.  Ekonomi  Bakanlığı  devlet  desteği  kapsamında  olduğu  ve  toplam  katılım  bedelinin  ve  bir  firmadan  iki  temsilcinin  ekonomi  sınıfı  uçak  biletinin  P’sinin  geri  ödeme  işlemlerinin  İstanbul  Ticaret  Odası  tarafından  takip  edileceği  bildirilmektedir.

Söz konusu  fuara  katılım  için,  Birliğimiz  web  sitesinin  (www.tobb.org.tr) ‘Hizmetler/Uluslararası  İş  İmkanları –Yurt  Dışı  Etkinlikler’ bölümünde  yer  alan  ve  bir  örneği  ekte  sunulan  katılım  sözleşmesinin  doldurularak,  İstanbul  Ticaret  Odası  ile  irtibata  geçilmesi  (Tel: 0212 455 61 11 – sibel.tayanc@ito.org.tr / aylin.odabas@ito.org.tr ) beklenmektedir.