AVUSTURYALI MİSAFİRLER MARMARİS'İ ZİYARET EDECEK

Monday, 10.06.2024
Avusturya’nın önde gelen tur operatörlerinden Seniorenreisen ve Türkiye temsilcisi NBK Touristic seyahat acentesi temsilcilerinden oluşan heyet Odamız’ı ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye Seniorenreisen Ceo’su Gerlinde Zehetner, Operasyon Müdürü Okan Toprakçı ve Sosyal Medya & Basın Sorumlusu Fanny Grammatikou ile NBK Touristic Kurucu Ortağı İbrahim Kalender, Genel Müdür Recep Yavuz, Genel Müdür Yardımcısı Vedat Sürer ve Kontrat Müdürü Kirazözge Evran katıldı.
Başkan Ayhan, toplantı esnasında Marmaris’in ticari yapısı ve gelişen alternatif turizm seçenekleri hakkında bilgilendirmede bulunurken, önümüzdeki yıl yapılabilecek karşılıklı turizm operasyonları ve işbirliği fırsatları istişare edildi.