MİLLİ EĞİTİM'DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ ALDIK

Monday, 10.06.2024
İlçemizde öğrenim gören özel yetenekli öğrencilerin bilim ve sanat alanındaki eğitim ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanarak geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Marmaris Bilim ve Sanat Merkezi’nde (BİLSEM) önceki gün düzenlenen törenle Odamız’a ve katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür plaketi verildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Meclis Üyelerimiz Ece İncekara, Harun Aslan ve Uğur Aydemir‘in katıldığı törende Odamız tarafından yapımı karşılanan Fen Laboratuvarı ile Kimya ve Biyoloji Laboratuvarları desteklerinden dolayı hazırlanan plaketi Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel, Bilsem Müdürü Fatma Başer ve öğrenciler takdim etti.