MUĞLA BŞB BAŞKANI'NA ZİYARET

Thursday, 08.08.2024
Odamız Meclisi ve Yönetim Kurulu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.
Meclis Başkanımız Zekiye İpci, Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gülce Civelek ve Mustafa Kodaman, Meclis Üyelerimiz Ece İncekara, Bahattin Dedeoğlu, Erhan Demir, Eyüp Tandoğan, Harun Aslan, Mustafa Kemal Huz, Uğur Aydemir ve Genel Sekreterimiz Taşkın Baykara katıldığı ziyarete CHP Muğla İl Başkanı Av. Zekican Balcı da iştirak etti.
Yapılan görüşmede Marmaris’in su ve kanalizasyon altyapı ihtiyaçları ile yat limanı tekne bağlama ve zemin konuları başta olmak üzere üyelerimizden gelen sorun ve talepleri ileten odamız heyeti, Marmaris’te devam eden arkeolojik çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunurken, önümüzdeki yılın destinasyon tanıtım çalışmaları ve fuar katılım programı hakkında işbirliği olanakları istişare edildi.