TÜRKİYE PETROLLERİ AKARYAKIT İNDİRİM ANLAŞMASI

Thursday, 19.09.2024

TOBB, Çalışanlarının, Üyelerinin, Üye firma çalışanlarının ve yakınlarının, BİREYSEL araçlarına Türkiye Petrolleri’ nden %4 akaryakıt indirimi uygulanmıştır. 

Kurumunuza sağlanan bu imkan sayesinde; TOBB önderliğinde akaryakıt temininde TP İstasyonları ile çalışmak isteyen tüm Türkiye bağlı birimlerinizde çalışan personelleriniz ve birimlerinize bağlı şirketlerde mesai yapan çalışanlara 1450 cari kodu ile indirim verilecektir.

Üyelik esnasında KREDİ KARTI ENTEGRASYONU ŞARTTIR.

Sistem nakit alımlarda ÇALIŞMAZ.

Linke tıklamadan web tarayıcınızın (Safari, Chrome, Edge gibi)  ayarlar bölümünden POP-UP (AÇILIR PENCERELER) engelleme seçeneğini kapatmanız gerekmektedir. Aksi takdirde Masterpass (kredi kartı) tanımlama ekranı açılmaz. Kayıt ve Kart Entegrasyonunuzu bir kere yapmanız yeterlidirÜyelik esnasında sorun yaşamanız durumunda 444 44 87 no’ lu müşteri hizmetlerimizden yardım alabilirsiniz.

Link: https://ttsapps.tppd.com.tr/WebApps/TPPetrol.IndividualCustomerPage/IndividualCustomer/Index?v=2

  • Kayıt Sonrası Sistem Nasıl Çalışır:

İstasyonlarımızda pompa görevlisine aracınızda SMS onaylı FILOTECH Taşıt Tanıma Sistemi olduğunu belirtiniz. Görevli plakayı pompaya yazdığında telefonunuza gelen sms linkine tıklayarak yakıt alımına onay veriniz. (Onay verilmez ise pompa çalışmaz). Sonrasında pompa çalışır, güncel akaryakıt fiyatı görülür, yakıt alım işlemi tamamlanır, çekim tutarı kredi kartınızdan %4 eksik yapılır. Onay esnasında kredi kartınıza kayıt esnasında belirttiğiniz ön provizyon tutarı kadar bloke konulacaktır. Aldığınız yakıt tutarı kartınızdan çekilip kalan bloke tutarı serbest bırakılacaktır. Kartınıza uygulanan bloke işlemi belirttiğiniz tutar kadar olup yakıt almak için onay linkine tıkladığınızda konulacaktır. Yakıt alım işleminden sonra 24 saat içerisinde bloke kaldırılacaktır. Her yakıt alımında yeni Bloke Konulacak alım tutarınız düşülerek kalan tutar serbest bırakılacaktır.

İstasyon lokasyonlarımıza https://www.tppd.com.tr/istasyon-arama bu linkten erişim sağlayabilirsiniz.

Başvuru formu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için videomuzu https://www.youtube.com/watch?v=QsKQ2NPFBBY bu linkten izleyebilirsiniz.

İndirim https://www.tppd.com.tr/akaryakit-fiyatlari adresinde bulunan güncel akaryakıt fiyatları üzerinden yapılmaktadır. 3 yıl süre ile indirim tanımlanmıştır. İndirimden tüm akrabalarınız ve dostlarınız yararlanabilmektedir. İndirim oranı EPDK’ nın müdahaleleri ile anlık veya süreli olarak aşağı/yukarı yönlü değişkenlik gösterebilir. İndirim LPG ürünleri için geçerli değildir.

Belgelendirme / Fatura

On beşer günlük periyotta yapmış olduğunuz akaryakıt alımı kredi kartınızda bloke olarak ayrılır. Ay sonunda toplu olarak alınır ve faturanız mail adresinize toplu olarak gönderilir.